Тушкована риба з томатами по-сицилійськи: смакота неймовірна.
Даний рецепт опубліковано на сайті Інтермаріум за матеріалами.
Смакота, яка завжди з’їдається першим ділом!
Складові:
- Філе білої риби – 1 кг
- Помідор – 1 шт
- Цибуля – 50 г
- Часник – 7 г
- Петрушка – 30 г
- Вода – 250 г
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
Обсмажуємо в сотейнику на оливковій олії порізану дрібно цибулю і часник протягом 4 хвилин.
Потім додаємо помідори і петрушку, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 4 хвилини.
Викладаємо в сотейник рибу, заливаємо водою і тушкуємо до готовності риби близько 10 хвилин.
Солимо і перчимо до смаку.
Смачного!