Якщо хочете якісно замаринувати рибу без втрати корисних властивостей, скористайтеся цим рецептом. Маринад не містить канцерогенів та інших шкідливих добавок.
Така риба стане окрасою святкового столу чи сімейної вечері.
Інгредієнти для приготування:
- скумбрія заморожена – 2 шт.;
- сіль 4 ст. л.;
- цукор – 4 ст. л;
- чайна заварка – 4 ст. л.
Рецепт приготування:
- Розморозити та помити рибу, почистити, знову помити.
- Готуємо розсіл: у чайну заварку додати 1 л окропу, остудити, посолити, перемішати. Далі додати цукор, перемішати.
- Рибу залити розсолом, помістити на 4 дні в холодильник.
- Маринад злити, рибу промити, просушити, зберігати в холодильнику в паперовому пакеті.
Смачного!