Легкий рецепт пишного бісквіта з яким впорається навіть новачок.
Дуже швидкий бісквіт на кефірі – пишний, повітряний, легкий! ОЦІНІТЬ
Повідомляє vseznaiko.pp.ua,із посиланням на mandarynka.com.ua
Інгредієнти:
- борошно – 3 склянки;
- кефір – 0,5 літра;
- яйце – 2 штуки;
- цукор – 2 склянки (можна менше);
- сода – 1 ст.л. без гірки;
- рослинне масло – 2 ст.л.
Як приготувати бісквіт на кефірі
Наливаємо у велику миску кефір, додаємо соду, яйця, цукор, борошно і рослинне масло. Спочатку соду додаю в кефір, добре перемішую, чекаю коли відбудеться реакція і потім додаю інші продукти. Якщо будете перемащувати бісквіт солодким кремом, то в тісто додайте менше цукру.
Збиваємо міксером до отримання однорідної маси.
Виливаємо в форму і випікаємо в духовці при 180 ° С, до сухого сірника.
Цей бісквіт прекрасно підходить в якості основи для торта з кремом або можна просто так перекласти з варенням. Смачного!