Кулінарія

Квас із хмелю. Досить міцний і довго зберігається

Для рецепту вам знадобиться:

  • вода – 10 л
  • хміль – 10г
  • дріжджі – 10-20г
  • цукор – 1 кг
  • мед – 500 мл
  • хліб житній – 1 кусень.

Рецепт приготування:

Щоб приготувати Квас з хмелю необхідно …

Хміль залити водою і кип’ятити на слабкому вогні близько 20 хв. Зняти з вогню, посуд щільно закрити, обв’язати ганчірочкою і залишити на 3-4 години. 

Потім рідину процідити, додати цукор, мед, дріжджі, що підійшли, скибку житнього хліба і залишити на кілька днів у теплому місці. 

Коли ферментація закінчиться, перелити в пляшки, щільно закупорити і поставити на холод.

Квас з хмелю досить міцний і довго зберігається в холодному місці.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.