Кулінарія

Куряча печінка в беконі.

Чудова закуска куряча печінка в беконі яка підійде до будь-якого святкового застілля і не тільки.

Інгредієнти

  • 500 гр.— курка (печінка)
  • 200 гр.— бекон
  • 30 мл.— рослинна олія
  • 100 гр.— кетчуп
  • 15 мл.— соєвий соус
  • за смаком— перець (чорний мелений)
  • за смаком— сіль
  • за смаком— спеції

Рецепт приготування

Промиваємо і очищаємо печінку, відправляємо в миску. Додаємо до печінки спеції, томатну пасту, соєвий соус, сіль, перець і все добре перемішуємо. Маринуємо печінку протягом 30 хвилин.

Якщо смужки бекону занадто широкі, то розрізаємо вздовж навпіл. Загорнути кожну курячу печінку смужками бекону в 2 шари і закріплюємо зубочистками або шпажками.

Викладаємо печінку в беконі на деко і запікаємо в попередньо розігрітій духовці при 200 градусах протягом 20-25 хвилин. Для рівномірного запікання перевертаємо печінку на різні сторони. Бекон повинен засмажиться до золотистого кольору.

Страву подаємо як основну з овочами або як закуску. Приємного апетиту!

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.