Чудова закуска куряча печінка в беконі яка підійде до будь-якого святкового застілля і не тільки.
Інгредієнти
- 500 гр.— курка (печінка)
- 200 гр.— бекон
- 30 мл.— рослинна олія
- 100 гр.— кетчуп
- 15 мл.— соєвий соус
- за смаком— перець (чорний мелений)
- за смаком— сіль
- за смаком— спеції
Рецепт приготування
Промиваємо і очищаємо печінку, відправляємо в миску. Додаємо до печінки спеції, томатну пасту, соєвий соус, сіль, перець і все добре перемішуємо. Маринуємо печінку протягом 30 хвилин.
Якщо смужки бекону занадто широкі, то розрізаємо вздовж навпіл. Загорнути кожну курячу печінку смужками бекону в 2 шари і закріплюємо зубочистками або шпажками.
Викладаємо печінку в беконі на деко і запікаємо в попередньо розігрітій духовці при 200 градусах протягом 20-25 хвилин. Для рівномірного запікання перевертаємо печінку на різні сторони. Бекон повинен засмажиться до золотистого кольору.
Страву подаємо як основну з овочами або як закуску. Приємного апетиту!