Кістки в карасі пропечуться і розчиняться, якщо приготувати рибу таким способом
І жодних обробок риби!
Річкова риба має багатий аромат і насичений смак, але багато господинь обходять увагою карасів і іншу рибу, боячись великої кількості кісток. Ми розповімо, як приготувати швидко і просто цю рибу. І дрібні кістки більше не будуть проблемою.
Основні інгредієнти:
- Карась – 5 штук
- Лимон – половина
- Панірувальні сухарі – 100 грамів
- Чорний перець, сіль, соняшникова олія, зелень – за смаком
Як готувати:
Тушки помити, очистити від нутрощів і луски.
На рибі по всій поверхні з обох сторін виконати глибокі надрізи паралельно або ромбоподібно, але глибоко, до хребта. Так дрібні кістки добре пропечуться просто розчиняться.
Кожну рибину обваляти в панірувальних сухарях, зайве струсити, викласти на розпечену сковороду з олією, смажити з кожного боку по 5-7 хвилин.
Подавати в сухарях, скропивши лимонним соком або обклавши шматочками лимона. Прикрасити зеленню, цибулею.
Нюанс: при виконанні надрізів можна навіть почути хрускіт. Після смаження з риби доведеться видаляти тільки хребет і ребра.
Смачного!
Беріть лайфхак на замітку і діліться з усіма друзями!