Ці корзинки з картопляного тіста будуть смакувати до першої страви, і як самостійна закуска до святкового столу чи на обід.
Інгредієнти:
- картопля – 6 шт.
- яйце – 1 шт.
- масло – 50 г
- шампіньйони – 200 г
- цибуля – 1 шт.
- борошно – 3-5 ст.л.
- сир твердий – 100 г
- сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування тарталеток з картоплі з грибами та сиром в духовці:
- Відварюємо картоплю до готовності, додаємо масло, робимо п’юре, охолоджуємо.
- Цибулю та гриби дрібно нарізаємо, обсмажуємо, додаємо сіль та перець. Тушкуємо, поки рідина не випарується.
- До картоплі додаємо яйце та борошно, замішуємо тісто.
- Форму для запікання тарталеток змащуємо маслом, викладаємо тісто по дну та стінках. В середину викладаємо грибну начинку і ставимо запікати при температурі 180º на 30 хв.
- За кілька хвилин до готовності, притрушуємо тарталетки тертим сиром.Картопляні тарталетки з грибами: рецепт з фото