Кулінарія

Домашня ковбаса в чашці. Незвично, швидко, смачно, а головне натурально

Всі знають, що для приготування домашньої ковбаси потрібно використовувати кишки. Цей процес довгий і складний. Існує альтернатива цьому методу. Скористайтеся запропонованим рецептом і насолоджуйтеся натуральною домашньою ковбасою.

Для приготування потрібно:

  • Молоко – 100 мл;
  • М’ясо – 500 г;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Часник – 4 зубчики;
  • Соняшникова олія;
  • Сіль – 2 ч. л.;
  • Цукор – 0,5 ч. л.;
  • Мускатний горіх – 1\3 ч. л.;
  • Коріандр – 1\3 ч. л.;
  • Крохмаль – 1 ст. л.;
  • Чорний мелений перець – 1\3 ч. л.;
  • Кардамон – 1\3 ч. л.

Покрокове приготування:

  1. Блендером перемолоти м’ясо, цибулю, часник, додати молоко і перебити.
  2. До цієї маси додати крохмаль, яйце та спеції, перемішати.
  3. Підготувати склянки для фарширування, змастити їх олією.
  4. Кожну склянку на 2\3 заповнити фаршем, помістити в поліетиленовий пакет.
  5. Чашу мультиварки застелити рушником, викласти склянки.
  6. Води додати по рівень наповненості фаршем склянок, закрити, готувати на режимі «Гасіння» 1,5 години (якщо ж будете готувати в каструлі на газі, то варити 40 хвилин на середньому вогні).
  7. По закінченні режиму витягнути склянки, розрізати пакет, злити рідину, викласти на тарілку готову ковбасу.

Все, ви приготували домашню ковбасу. Вона – смачна і корисна, тому сміливо давайте її дітям.

Смачного!

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.