Всі знають, що для приготування домашньої ковбаси потрібно використовувати кишки. Цей процес довгий і складний. Існує альтернатива цьому методу. Скористайтеся запропонованим рецептом і насолоджуйтеся натуральною домашньою ковбасою.
Для приготування потрібно:
- Молоко – 100 мл;
- М’ясо – 500 г;
- Яйце – 1 шт.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Часник – 4 зубчики;
- Соняшникова олія;
- Сіль – 2 ч. л.;
- Цукор – 0,5 ч. л.;
- Мускатний горіх – 1\3 ч. л.;
- Коріандр – 1\3 ч. л.;
- Крохмаль – 1 ст. л.;
- Чорний мелений перець – 1\3 ч. л.;
- Кардамон – 1\3 ч. л.
Покрокове приготування:
- Блендером перемолоти м’ясо, цибулю, часник, додати молоко і перебити.
- До цієї маси додати крохмаль, яйце та спеції, перемішати.
- Підготувати склянки для фарширування, змастити їх олією.
- Кожну склянку на 2\3 заповнити фаршем, помістити в поліетиленовий пакет.
- Чашу мультиварки застелити рушником, викласти склянки.
- Води додати по рівень наповненості фаршем склянок, закрити, готувати на режимі «Гасіння» 1,5 години (якщо ж будете готувати в каструлі на газі, то варити 40 хвилин на середньому вогні).
- По закінченні режиму витягнути склянки, розрізати пакет, злити рідину, викласти на тарілку готову ковбасу.
Все, ви приготували домашню ковбасу. Вона – смачна і корисна, тому сміливо давайте її дітям.
Смачного!