Персона

Прилетіло звідки не чекав. Схожe, у Коломойського розпочались серйозні проблеми…

Уряд Кіпру 4 вересня анулював громадянство українського бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Згідно з інформацією, рішення про анулювання громадянства Коломойського було прийнято через підстави, що воно було отримано на основі “невірних даних і приховування важливих обставин”, що могло створити репутаційні ризики для Кіпру. Відомо, що Коломойський отримав паспорт Кіпру у 2010 році, але при подачі заяви на громадянство не повідомив про свою участь у справі щодо ухилення від сплати податків в РФ у 2008 році.

“До та після отримання громадянства Коломойський мав репутацію, що викликала сумніви, і його натуралізація могла створити ризики для репутації Республіки Кіпр,” – йдеться в повідомленні.

Окрім Коломойського, уряд Кіпру також анулював громадянство ще 7 особам, зокрема інвестору з Єгипту Мохамеду Абдельрахману Мохамеду Салему та росіянину Максиму Захарченку разом із членами їхніх родин.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.