Uncategorized

Три середи на п’ятницю: Байден зробив заяву, щодо вчорашньої промови путіна…

Путін зробив собі репутацію такого собі бовдура, який що дихне то брехне. Намагання здаватися всім умілим стратегом перетворили його на жалюгідного старого жлоба, який змушений постійно виправдовуватись щоб зберегти свою владу і в той же час холоднокровно закручувати гайки репресивної машини.

Найнебезпечнішим в такій манері є неможливість домовлятись з ним яку створює відсутність будь-якої послідовності через знецінення потреби усвідомлювати реальність. Щодня Путін змушений адаптовувати міфічне інформаційне середовище за допомогою пропаганди під потреби сьогодення.

В США проаналізували промову Путіна і Байден зробив заяву в тому дусі, що немає значення про що він говорить, ця риторика ніяк не пов’язана із тим що відбувається в дійсності, та має на меті лише створити інформаційний шум.

“Чому він продовжує говорити про це?”: Байден прокоментував заяви путіна про ядерну зброю

Лідер США запитав, чому путін продовжує говорити про застосування ядерної зброї в Україні, якщо у нього немає наміру робити це?

🗣 “Якщо у нього немає жодних намірів, чому він продовжує говорити про це? Чому він говорить про здатність застосувати тактичну ядерну зброю? Він був дуже небезпечний у своєму поході до цього. Але може все це завершити, пішовши з України”, – сказав президент США. .

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.