Uncategorized

Готує грунт для геноциду!? Путін виліз із бункера і поназаявляв такого, що кінь ногу вламає…

Те, що путін нічого доброго для України не зробить і не скаже вже давно відома аксіома. Але разом із тим, те, що він назаявляв хоч і міф, але міф орієнтованаий на внутрішнього споживача.

За його версією “історії” виявляється що росія створила Україну, тай не просто створила, а із кусків, які належали Польщі ат Угорщині. Як вам таке?

Гляньте самі на відео, якщо воно відтворюється нижче, переглядайте його за цим посиланням.

Загалом із цієї хворої логіки слід чекати відповідних наказів військово-політичному командуванню, так, що не ігноруйте сигналів тривоги.

Крім того, додаткова міфізація історія може бути затравкою для вступу Білорусі у війну. Для “спеціальної операції” путіну як бачите потрібна і “спеціальна правда”.

Також запрошуємо Вас підписатись на нашу сторінку у Твіттері. У нас поки що мало читачів, але надіємось що разом нам вдасться творити велике і цікаве інформаційне середовище.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.