Uncategorized

Кадиров дотискає Шойгу… Вже скоро оленевода може не стати…

Генерала армії Шойгу може змінити генерал-полковник Дюмін. Призначення голови Тульської області до керівництва Міноборони лобіює група критиків Шойгу на чолі Кадировим. Заміна відбудеться у разі продовження невдач на фронті.

Такий перехід вже обговорюється в Кремлі, повідомляє видання «Верстка» з посиланням на свої джерела в АП та кавказькому повпредстві. У заочній суперечці між Кадировим та Міноборони Кремль став на бік чеченського лідера — свідченням чого стало швидке надання йому звання генерал-полковника. Тепер один кавказький генерал-губернатор проштовхує на високу посаду тульського: Кадиров називає Дюміна «старшим братом».

Дюмін брав участь у першій війні з Україною 2014-го, за що отримав звання Героя Росії. Але точна його місія невідома — є версія, що саме він евакуював президента Януковича-втікача. 2014-го його кар’єра пішла різко вгору, і незабаром він став заступником міністра оборони.

Путін досі довіряє колишньому охоронцеві та задоволений тим, як тульські заводи справляються з оборонним замовленням, повідомляють джерела видання. Дюмін може спочатку повернутися на посаду заступника міністра з прицілом на посаду міністра.

Те, що крісло під Шойгу захиталося, свідчить і дедалі більше запекла критика військових із боку пропагандистів. На неї сьогодні звернув увагу політолог Михайло Виноградов.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.