Uncategorized

Дугін надіває на голови росіянам нову ідею рузькава міра, де якщо не буде путіна то не буде і їх (ВІДЕО)

Ідейний натхненник бункерного Олександр Дугін намагається асоціювати проблеми купки обезумівших старих маразматиків із проблемами всього російського народу. Він прекрасно розуміє, що всі страхи стосуються лише його і таких, як він.

Олександр Дугін говорить: Ми маємо справу з варварською, страшною силою. Жодних правил більше немає, ми знаходимося зовсім в іншій фазі глобального протистояння. І треба усвідомити, що м’яко, шляхом переговорів навряд чи нам вирішити цю кризу. Ми маємо бути сильними, ми маємо перемагати, ми маємо мобілізувати все наше суспільство.

Ми над ними багато сміялися. Над Байденом, що вижив з розуму, над наркоманом Зеленським, але Захід дуже жорстко нас атакує, і часом ефективно і болісно. Ця тема глузування з противника вичерпала себе, треба сприймати цю битву всерйоз.

Наркоман та синільний старий, який спілкується з духами, це фасад. За цим стоїть залізна міць англосаксонської та натовської цивілізації, Заходу, лібералізму, глобалізму. Це результат останніх 500 років їхньої історії.

Якщо відео не відтворюється нижче перегляадайте його за цим посиланням:

Вони стоять за свою ідею, за абсолютно хибну та абсолютно нелюдську, але найголовніше – у їхньому світі нам взагалі не відводиться жодного місця. Ми повинні усвідомити, що ми засуджені, і жодного компромісу з цією страшною, темною, жорстокою силою ми не зможемо досягти. Ми маємо бути мобілізовані на це фундаментальне протистояння для порятунку Росії, людства, світу зрештою.

Цікаво насткільки ще вистачить росіян? Коли вони зрозуміють, що росія може жити без путіна… І наскільки вони будуть здвовані

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.