Uncategorized

Єрмак прокоментував закиди про те, що він є зрадником і агентом Кремля

Після шкандалю навколо Андрія Єрмака про те, що начебто він має відношення до агентів кремля, а то і сам є ним, він погодився роповісти про власну думку на це.

Зокрема він заявив, що працює виключно на благо України та надає допомогу президенту виключно для досянення цього блага.

“Що стосується посилення, – ці конспірологічні теорії я чую кожного дня. Можу сказати, що я як відчував себе з першого дня менеджером президента, так і відчуваю. У мене нема жодних інших цілей, окрім служіння моїй країні і роботі на президента”, – наголосив Єрмак.

Також він додав, що не відчуває, що після призначень виконувачів обов’язків генерального прокурора та голови СБУ якимось чином змінився його статус або вплив на ці процеси.

“Я продовжую працювати 24/7. Основні мої напрямки, крім тих, які були в мирні часи: наша армія повинна отримати всю необхідну зброю. І я бачу сьогодні результати, у тому числі й моєї роботи. Це результат наших багатьох розмов. Інший напрямок – це санкції. І також нова складова моєї роботи – це гарантії безпеки”, – зазначив Єрмак.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.