Uncategorized

Після Кадирова на війну поїхав губернатор Північної Осетії. Але вже повертається: можливо, він одержав там контузію.

Глава північнокавказького регіону Сергій Меняйло, зважаючи на все, виявився небайдужим до лаврів колеги з Чечні і теж особисто поїхав на передову, де воює осетинський батальйон «Аланія». Але Меняйло пощастило менше за Кадирову, і він потрапив під вогонь українців. Про це повідомив осетинський благодійний фонд «Іристон», який збирає гроші для осетин, які воюють на Донбасі.

«Сергій Меняйло, перебуваючи на передовій у зоні проведення СВО, нарвався на ДРГсупротивника і в ході зіткнення отримав контузію. Також отримали поранення двоє з осіб, які його супроводжували. Його було госпіталізовано до медичного закладу. Наразі загрози для життя немає», – повідомили у фонді.

Відео зустрічі з бійцями у своєму Telegram-каналі опублікував і сам Меняйло. Влада Північної Осетії заперечує факт поранення, але не спростовує факт поїздки Меняйло до районів бойових дій.

«Щойно говорила з головою. Інформації про контузію він не підтвердив. Повідомив, що зараз їде додому», – сказала журналістам прес-секретар голови Північної Осетії Ольга Дзгоєва.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.