Uncategorized

Нідерлади також підключаються до підтримки України броньованими машинами і гаубицями

На фоні загроз які провокує росія для світу, та вчинених Кремлем злочинів в Україні Нідерланди прийляли для себе рішення долучитись до допомоги ЗСУ, про це заявив Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте.

Зокрма він повідомив, що вже найближчим часом його країна надасть Україні додаткове сучасне озброєння, зокрема броньовані машини та самохідні гаубиці. Про це він сказав на спільному з президентом України Володимиром Зеленським брифінгу у Києві.

«Авжеж, Україна потребує нашої військової підтримки. Нам треба підтримувати Україну сучасними типами озброєння. Я закликаю всіх своїх колег у Європі та інших куточках світу допомагати Україні важким озброєнням. Ми надаватимемо від нашої країни важке озброєння, броньовики та самохідні гаубиці», – заявив Рютте.

Крім того Рютте, навзвавши цю війну важкою для України заклика весь світ підтримувати фінансово економіку незалежно від того скільки це буде потрібно.

«Нам треба допомагати Україні економічно, щоб українська економіка працювала і далі — наскільки можливо за нинішніх обставин. Ми не знаємо, скільки триватиме ця важка війна, але ми знаємо, що Україна і далі потребуватиме нашої підтримки, коли це все нарешті закінчиться», — сказав прем’єр.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.