Uncategorized

Путінський режим почав відновлювати комуністичну партію: Фінансування майже подвоїли

Російські комуністи не дарма раптом стали такими ярими підтримувачами війни в Україні. Стало відомо, що цього року з держбюджету путінський режим виділив їм у півтора рази більше грошей ніж раніше. Це випливає зі звітів, опублікованих на сайті ЦВК РФ.

Зростає держпідтримка есерів, які стали на чолі з Прилепіним справжньою партією війни: у 2022-му вона отримала з бюджету 638 млн. руб. проти 497 млн. роком раніше.

Комуністам, як символу колишнього совка просто заборонили будь яку іншу позицію. Вони мають грати сталінську скрипку і бути не більше ніж музейним експонатом у Держдумі. Політичну мелодію саме цієї скрипки Путін намагається зараз відтворювати, додавши нотки фашизму.

Партія-дебютант «Нові люди» як підтримку за надання різноманітності російському парламенту (за повної підтримки курсу Путіна) отримала з бюджету 455 млн руб.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.