Uncategorized

Бункерний дід Володько здувся: Вчора Путін вирішував кому вже скоро передаватиме свій трон

Мережею полізли слухи, що цими вихідними головний пахан ерефії “Тємнєйший”, який носить цивільне прізвище Путін, нарешті зрозумів, що Кобзон із Жириновським його заждалися і обговорив своїм близьким оточенням концепцію поступового відходу від влади та способи забезпечити наступність при зміні керівництва режиму.

Обговорення не залишилися порожнім звуком, а перспективи стали набувати більш чітких контурів.

“Всадніка апокаліпсиса” більш відомого, як колишнього президента Росії Дмитра Медведєва, Путін збирається банально злити, запропонувавши йому місце посла в одній із країн Південно-Східної Азії. Дімон надто переграв у намаганнях зобразити із себе головного “яструба” виставивши себе як загальносвітове посміховище.

Але перед зливом “Всадніку апокаліпсису” Приготував справжній гіркий нежданчик, йому доведеться зіграти роль “цапа-відбувайла” і відповісти за падаючий рейтинг партії Єдина Росія вже наприкінці цієї осені.

Саме до кінця осені цього року за планами Путіна рейтинг Єдиної Росії просяде і Путін вимагає перетасувати колоду таким чином, щоб з’явився запит на нового лідера партії, причому всі соціологічні опитування покажуть, що запит у народу Росії на керівника-жінку.

І тут найцікавіше в цьому розкладді-мармеладі, бо амбіції Путніа – залишатись в шоколаді. Відомо, що його партії стільки жінок, що можуть ще одну армію зробити із них, і багато із них дійсно можуть очолити партію влади, але увага (!) найгіднішою має бути дочка президента Росії Катерина Тихонова.

Якщо вірити цим слухам, то вкінці року Путін вийде до народу та оголосить що йде із влади і призначає позачергові президентські вибори, а також про те, що його кандидатури на них не буде.

За прогнозами вибори мають відбутись 26 березня уже наступного року, а сам Путін підтримає кандидатуру Дмитра Патрушева, як і передбачали аналітики раніше.

Але не спішіть радіти, сам Путін планує залишитися головою Держради із фактично усією повнотою влади, стільки скілька сам захоче, або скільки дозволить здоров’я.

Надіємось, що і в цій багатоходівочці Путін знову переграє себе, а росіяни усвідомлять що прийшов час колишнє КГБ, яке захопило владу, або знову брати під котроль або фізично ліквідовувати і займатись відбудовою країни в межах цивілізованих норм моралі.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.