Запечені овочі – ідеальна страва для пікніка чи на святковий стіл. Але і до звичайного столу теж підійде, бо є надзвичайно смачною.
Даним рецептом ділиться vlet.info.
Запечені овочі виходять просто божественно смачними. І завжди з’їдаються повністю, скільки б ви їх не приготували.
Овочі в духовці самі по собі смачні, але з нашим маринадом вони виходять приголомшливими.
Необхідні інгредієнти:
• 1 болгарський перець
• 1 кабачок
• 1 баклажан
• 1 цибулина
• 3 зубчики часнику
• 1 столова ложка оцту 9%
• 2 столові ложки соєвого соусу
• 4 столові ложки рослинної олії
Починаємо приготування:
Часник очищаємо і видавлюємо в миску через прес . Туди ж додаємо рослинну олію, оцет і соєвий соус.
Все ретельно перемішуємо. Всі підготовлені овочі ретельно промиваємо і очищаємо. А потім нарізаємо великими шматочками і перекладаємо в миску.
Заливаємо їх маринадом і добре перемішуємо руками, намагаючись трохи вдавлювати маринад в овочі.
Миску накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою і залишаємо овочі маринуватися на 1 годину.
Деко накриваємо пергаментним папером і викладаємо на нього мариновані овочі.
Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися заготовку на 20-30 хвилин.
Готові овочі дістаємо з духовки, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Смачного!