Кулінарія

Ця страва підкорює відразу! Хоч кожен день подавайте…

Складові

  • баклажан – 4 шт.
  • лимонний сік – 2 ст. л.
  • цибулина – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • маленька морква – 1 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • солодкий перець – 1/2 стручка
  • рослинне масло – 2 ст. л.
  • тертий сир – 100 г
  • сіль, мелений чорний перець – за смаком

Приготування

Баклажани розрізати уздовж на половинки, середину вирізати, щоб вийшли «човники». Посолити і залишити на 15 хв. Потім промити і обережно віджати. Скропити лимонним соком. М’якоть дрібно нарізати.

Цибулю і часник очистити, порубати. Моркву очистити і дрібно нарізати. Помідори і солодкий перець нарізати маленькими кубиками.

Цибулю з часником і морквою підрум’янити на рослинному маслі. Додати перець, м’якоть баклажанів і смажити 5 хв . Покласти помідори, приправити і тушкувати 10 хв.

«Човники» з баклажанів наповнити тушкованими овочами і запікати 10 хв при 180 °. Посипати тертим сиром і запікати ще 5 хв.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.