Можна зробити за кілька хвилин. І не відрізнити від справжньої шарлотки!
Цей простий рецепт можна використовувати, коли часу обмаль, а хочеться чогось смачненького. Або коли гості вже на порозі, а пригостити нічим. Про це розоповідає Файна Сторінка.
Інгрідієнти:
- 4 яйця;
- 1 склянка цукру;
- 1 стакан йогурту;
- 9 столових ложок рослинної олії;
- 2 склянки борошна;
- 1 пакетик розпушувача.
Для начинки:
- 1 кг яблук;
- 3 столові ложки рослинної олії;
- 3 столові ложки манки;
- 1 склянка цукру (можна більше/менше за смаком);
- 1 чайна ложка кориці.
Процес виготовлення:
Збийте яйця з цукром, поки цукор не розчиниться. Додайте олію і йогурт, а потім – борошно і розпушувач.
Розділіть суміш на дві рівні частини.
Помістіть частину в лоток для випічки см і помістіть в попередньо розігріту на 190 градусів духовку та запікайте приблизно 10 хвилин.
В цей час терті яблука посипаються цукром, потім до них додається манка і кориця.
Вийміть лоток з духовки, рівномірно розподіліть яблука на майже готове тісто і накрийте їх другою частиною суміші.
Печіть до тих пір, поки пиріг не придбає коричневий колір. Потім посипте пиріг цукровою пудрою, дайте йому охолонути і тоді подавайте на стіл.