За цим рецептом сало виходить дуже смачне. Розсіл надає йому неймовірного смаку. Спробуйте приготувати – і це буде вашим улюбленим способом приготування сала.
Інгредієнти:
- Сало;
- цибуля – 1 штука;
- вода – 1 літр;
- лавровий лист – 3-4 шт.;
- часник – 3-4 зубчики;
- кухонна сіль – 1 стакан;
- чорний перець горошком – за смаком;
- чорний мелений перець.
Приготування:
- Сало треба скласти в каструлю і перейти до приготування розсолу.
- Для розсолу треба в 1 л води розчинити 1 склянку солі, додати лавровий лист, перець горошком. Почистити цибулю і теж додати сюди, закип’ятити розсіл.
- Залити сало гарячим розсолом, зверху поставити гніт.
- Так настоювати 3-4 дні.
- Витягнути з розсолу, витерти і натерти попередньо подрібненим часником, поперчити.
- Зберігати в морозилці.
Приємного апетиту!