Вишуканий і ситний кулінарний шедевр.
Для приготування страви вам знадобиться
1 куряча грудка,2 картоплини середнього розміру,1-2 яйця,3 столові ложки борошна,зелень кропу, сіль, олія для смаження.Курячу грудку наріжте тонкими пластинами. Далі натріть картоплю на дрібній тертці, посоліть її залиште на 5 хвилин. Відіжміть з неї сік і перемішайте. Отримана маса — наш кляр.
На розігріту з олією сковорідку покладіть шматки м’яса, а зверху прикрийте кляром. Коли ви бачите, що м’ясо пора перевертати, зробіть це акуратно за допомогою лопатки. На перевернутий бік покладіть ще один шар кляру. Так, щоб він був з двох сторін.
Смажте деруни з кожної сторони на повільному вогні приблизно 5 хвилин.
Страва готова. Приємного апетиту!