Uncategorized

Ломаченко – Кемпбелл: битва за три чемпіонські пояси

Сьогодні ввечері Василь Ломаченко або буде в кроці від своєї мрії, або доведеться все починати спочатку. У легкій вазі українець має намір стати абсолютним чемпіоном. Для цього потрібно виграти чотири пояси. Половина шляху пройдена. У Ломаченко вже є титули WBA і WBO. У разі перемоги над Люком Кемпбеллом додасться третій – WBC.

Бій двох олімпійських чемпіонів Лондона-2012 відбудеться в … Лондоні. У ніч на 1 вересня боксери зустрінуться на арені О2, яка вміщує близько 22 тисяч глядачів. З огляду на різницю в часі, поєдинок очікується не раніше півночі за Києвом. Ми проведемо онлайн трансляцію бою Ломаченко – Кемпбелл.

Букмекери про бій. У конторах явний фаворит український чемпіон. Котирування на перемогу Ломаченка – 1.06, на успіх Кемпбелла – 9.25, а на нічию – 26. Також букмекери прогнозують, що бій завершиться достроково близько восьмого раунду.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.