Uncategorized

Стало відомо про гучний конфлікт Медведчука з екс-ватажком терористів “ДНР”

Захарченко не сприймав ідеї переділу місцевої промисловості в особистих інтересах Медвечука

У мережі спливла інформація про тиск, який нібито чинив лідер партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук на вбитого ватажка так званої “ДНР” Олександра Захарченка.

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА, про це розповіли у Telegram-каналі “Футляр від віолончелі”.

Зокрема, Захарченко не сприймав ідеї переділу місцевої промисловості в особистих інтересах Медвечука і реінтеграції Донбасу в Україні.

Крім того, за даними джерела, дружина Медведчука – ведуча українського шоу “Танці з зірками” Оксана Марченко – володіє ханти-мансійським нафтовим родовищем, якого президент РФ всупереч скаргам Ігоря Сечіна позбавив “Роснефть”.

Відзначається, що після переробки Медведчук планує поставляти нафтопродукти на Донбас.

“Його дочка від Марченко – хрещениця Світлани Медведєвої і Путіна, що часто гостював у кримському маєтку Медвечуків-Марченко. Палац у Сімеїзі коштує $10 млн. Побудований на 6 гектарах, відібраних у дитячого санаторію”, – пишуть автори публікації.

Зазначається, що ватажки окупованого Донецька не сприймали ідеї переділу місцевої промисловості в особистих інтересах Медвечука.

Нагадаємо, у Генпрокуратурі повідомили про відкриття кримінального провадження у зв’язку з можливим фактом державної зради та сепаратизму з боку політика Віктора Медведчука. Зокрема звертається увага на виступ Медведчука на партійному з’їзді 29 січня у Києві, коли він заявив «про необхідність утворення так званого “автономного регіону Донбас” з утворенням власного парламенту та уряду, а також про закріплення такого статусу у Конституції України».

Нагадаємо також, дружина Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко, збільшила свою частку в російській компанії “НЗНП Трейд”. Її частка в російській компанії “НЗНП Трейд”, яка бурить нафтові свердловини в Ханти-Мансійському автономному окрузі Росії, збільшилася з 50,1 до 61%.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.