Uncategorized

ЗСУ несуть на Донбасі серйозні втрати

Окупанти атакували українських військових біля Павлополя, в результаті чого четверо бійців ЗСУ загинули. Про це повідомляє Міноборони України.

“О 10.20 російські окупанти почали обстріл з РПГ поблизу Павлополя. З сумом повідомляємо, що в результаті обстрілу ворожих сьогодні, за наявною інформацією, четверо наших героїв отримали поранення несумісні з життям”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ утримує в бойовій готовності артилерійські і мінометні підрозділи з’єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Окупантами обладнуються додаткові вогневі позиції артилерії, у т. ч. з порушенням Мінських домовленостей щодо відведення озброєння.

Серед іншого російське окупаційне командування здійснює активну підготовку цих артилерійських і мінометних підрозділів 1 і 2 АК, в т. ч. за рахунок збільшення інтенсивності навчальних стрільб на полігонах і тренувань з ведення вогню в темний час доби. Також у з’єднаннях і частинах окупаційних військ з 5 серпня розпочато збори корегувальників артилерійського вогню.

У свою чергу українські військовослужбовці готові до будь-яких провокаційних дій з боку проросійських бойовиків.

Раніше стало відомо, як тепер виглядає зруйноване війною курортне Широкіно на Донбасі.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.