Кулінарія

ТУШКОВАНА РИБА З ТОМАТАМИ ПО-СИЦИЛІЙСЬКИ: СМАКОТА НЕЙМОВІРНА

Тушкована риба з томатами по-сицилійськи: смакота неймовірна.

Даний рецепт опубліковано на сайті Інтермаріум за матеріалами.

Смакота, яка завжди з’їдається першим ділом!

Складові:

  • Філе білої риби – 1 кг
  • Помідор – 1 шт
  • Цибуля – 50 г
  • Часник – 7 г
  • Петрушка – 30 г
  • Вода – 250 г
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Обсмажуємо в сотейнику на оливковій олії порізану дрібно цибулю і часник протягом 4 хвилин.

Потім додаємо помідори і петрушку, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 4 хвилини.

Викладаємо в сотейник рибу, заливаємо водою і тушкуємо до готовності риби близько 10 хвилин.

Солимо і перчимо до смаку.

Смачного!

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.