Кулінарія

Цeй рецeпт піци, для мене, просто знахідка. Ніякої мороки з тістом і випічкою, а смак, як з дорогої піцерії. З’їдaється миттєво, до останньої крихти!

Цей рецепт піци для мене просто знахідка. Ніякої мороки з тістом і випічкою, а смак, як з дорогої піцерії. З’їдається миттєво, до останньої крихти!

Відмінний рецепт, для якого навіть не знадобиться духовка.

Повідомляє bbcccnn.org

Складові:

Для тіста:

  • борошно пшеничне – 9 ст. л.
  • сметана – 8 ст. л.
  • яйце – 2 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • сода ½ ч. л.
  • сіль, перець за смаком

Для начинки:

  • твердий сир – 100 г
  • ковбаса – 100 г
  • томати – 1 шт.
  • кріп – 30 г
  • кетчуп – 2 ст. л.

Приготування:

Змішуємо яйця зі сметаною, додаємо борошно, соду, сіль і перець.

Гарненько вимішуємо віночком.

Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії і виливаємо тісто.

Викладаємо на тісто кілька ложок кетчупу і рівномірно розподіляємо по поверхні пензликом.

Накриваємо сковороду кришкою на 2 хвилини.

Всі інгредієнти для начинки нарізаємо.

Натираємо сир на тертці.

Розподіляємо начинку на тісті, накриваємо кришкою і готуємо ще 5-7 хвилин до готовності.

Подаємо піцу гарячою, посипавши свіжою зеленню.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.