Кулінарія

Рецепт в’яленої шинки з грибами і часником

Відмінний рецепт для вечері.  Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

  • 1 ст. л. масла
  • 6 скибочок сухий висушеної шинки, розрізаної наполовину
  • 50 г масла
  • 6 товстих скибочок brioschi
  • 4 часникових гвоздики, подрібнених
  • 250 г грибів, нарізаних
  • 100 г  шиітаке, в два рази менше
  • 2 ст. л. крему fraîche
  • свіжа петрушка, прикрасити
  • сіль і мелений чорний перець

Приготування:

1. Додаємо масло у велику сковорідку з важкої основою і обсмажуємо шинку при високій температурі протягом 1-2 хвилин до хрусткої скоринки.

2. Опускаємо вогонь до середнього і розплавляємо близько третини олії в каструлі. Обсмажуємо шматочки brioschi до золотисто-коричневого кольору з кожної сторони.

3. Розтоплюємо ще третину масла в каструлі, додаємо часник і гриби, обсмажуємо на високій температурі протягом 2-3 хвилин. Зменшуємо тепло, накриваємо кришкою і готуємо ще 2 хвилини. Знімаємо кришку і обсмажуємо на високій температурі.

4. Викладаємо все на тарілку і подаємо.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.