Кулінарія

ОВОЧІ, ЗАПЕЧЕНІ В МАРИНАДІ: ФАНТАСТИЧНО СМАЧНО

Запечені овочі – ідеальна страва для пікніка чи на святковий стіл. Але і до звичайного столу теж підійде, бо є надзвичайно смачною.

Даним рецептом ділиться vlet.info.

Запечені овочі виходять просто божественно смачними. І завжди з’їдаються повністю, скільки б ви їх не приготували.

Овочі в духовці самі по собі смачні, але з нашим маринадом вони виходять приголомшливими.

Необхідні інгредієнти:

• 1 болгарський перець

• 1 кабачок

• 1 баклажан

• 1 цибулина

• 3 зубчики часнику

• 1 столова ложка оцту 9%

• 2 столові ложки соєвого соусу

• 4 столові ложки рослинної олії

Починаємо приготування:

Часник очищаємо і видавлюємо в миску через прес . Туди ж додаємо рослинну олію, оцет і соєвий соус.

Все ретельно перемішуємо. Всі підготовлені овочі ретельно промиваємо і очищаємо. А потім нарізаємо великими шматочками і перекладаємо в миску.

Заливаємо їх маринадом і добре перемішуємо руками, намагаючись трохи вдавлювати маринад в овочі.

Миску накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою і залишаємо овочі маринуватися на 1 годину.

Деко накриваємо пергаментним папером і викладаємо на нього мариновані овочі.

Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися заготовку на 20-30 хвилин.

Готові овочі дістаємо з духовки, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Смачного!

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.