Кулінарія

Картопляні деруни з м’ ясом. Рецепт приготування найсмачніших дерунів, які ви коли-небудь їли

Деруни з картоплі – це завжди швидко, просто та смачно, а з м’ясним фаршем вони виходять завжди соковиті та ще смачніші!

Джерелом даного рецепту є сайт Коліжанка.

Інгредієнти:

  • м’ясо – 400 г
  • картопля – 1,5 кг
  • цибуля – 2 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • сіль, перець за смаком
  • сметана для подачі

Спосіб приготування:

  1. М’ясо пропустити через  м’ясорубку разом із  цибулею, додати сіль та перець за смаком. Перемішати.
  2. Картоплю із цибулиною натерти на тертці, додати яйце (можна і без нього).
  3. На розігріту з олією сковорідку викласти 1 ст. л. картоплі, зверху трішки фаршу та накрити ще раз картоплею. Смажити на повільному вогні, щоб м’ясо пропеклось з двох сторін до золотистої скоринки.
  4. Подавати із сметаною та зеленню.
  5. Приємного апетиту!
Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.