Кулінарія

Картопля по-королівськи М’ясо буде готуватися під шубою – соковитою і ароматною

М’ясо для страви – не обов’язково свинина. Підійде і яловичина, й індичатина, і курка. Пересушити нічого не вдасться, оскільки м’ясо буде готуватися під шубою – соковитою і ароматною. Про це пише ukrainianpeople.us

Складники:

  • Картопля 800 г
  • Свинина 400 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Твердий сир 200 г
  • Гірчиця 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Кріп за смаком
  • Соняшникова олія за смаком
  • Сметана 100 г

Приготування:

Свинину промийте, обсушіть паперовим рушником, наріжте скибочками середньої товщини. Злегка відбийте, посоліть, поперчіть, вдавлюючи крупинки у м’якоть.

Форму змажте соняшниковою олією, викладіть у неї м’ясо в один шар – так, аби шматочки були розташовані досить щільно один до одного. Змастіть свинину гірчицею.

Поверх гірчиці викладіть цибулю, нарізану тонкими півкільцями. Картоплю наріжте шматочками і викладіть на цибулевий шар.

Посоліть, поперчіть і посипте тертим сиром, зверху розподіліть сметану. Накрийте фольгою, відправте в духовку і запікайте 30 хвилин при 180 градусах.

Потім фольгу зніміть і підрум’яньте ще протягом 15 хвилин до золотистої скоринки.

Перед подачею посипте подрібненим кропом. Смачного!

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.